24a JORNADA TÈCNICA SOBRE GESTIÓ I MANTENIMENT EN ELS EDIFICIS Barcelona, ​​25 i 26 de març de 2020

El Comitè de Gestió i Manteniment d’Edificis de l’AEM i l’Associació Catalana de Facility Management, ACFM, conjuntament amb el CAATEEB, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, ​​ens convoquen a les Jornades Tècniques que tindran Lloc els propers 25 i 26 de març a la seu de l’CAATEB de Barcelona.

Cal destacar la col·laboració entre les associacions en benefici de el sector, sumant i focalitzant les activitats tant per als professionals com per a les empreses principals, empreses de serveis, gestores Tècnics, facility managers i la societat en general.

S’han preparació les temàtiques de les jornades d ‘ACORD amb l’interès i les Propostes transmeses pels diversos membres dels comitès organitzadores, així com de les enquestes sectorials por el que entenem serà d’el màxim interès.

La 24º Jornada sobre Gestió i Manteniment en els Edificis es compon de tres blocs temàtics més un segon dia dedicat a Smartcities i Manteniment Digital. El primer dia tindrem -sobre les Noves Tecnologies, la gestió energètica i finalitzarà en un interessant debat-col·loqui sobre les implicacions de la tecnologia BIM.

El segon dia el dedicarem a Smartcities i Manteniment Digital amb l’objectiu de divulgar els nous reptes que emergeixen i emergeix amb la implementació de les Smartcities i el Manteniment Digital. Podrem conèixer de primera mà l’estratègia digital de la Generalitat de Catalunya o quina és l’estratègia de Centres de control Unificats, a més dels beneficis d’implementar Serveis Digitals de Manteniment.

Esperem comptar amb la participació d’empreses patrocinadores que completa el marc d’aquestes Jornades que, com s’indica, se celebrarà a la seu de l’CAATEEB que ha posat a la nostra disposició de nou sobre instal·lacions el que agraïm profundament.

Des d’aquí us animem a assistir a les jornades de l’25 i 26 de març a Barcelona, ​​així com ens posem a vostra disposició per a poder participar en Les nostres associacions.

Us hi esperem!

 

Josep Ortí                                                                    Manuel Járrega

Presidente del Comité de Mto                             Presidente de la Associació

en los Edificios de la AEM                                     Catalana de Facility

                                                                                         Management ACFM