ELS AVANTATGES LOGÍSTICS GLOBALS DEFINITIUS PER A LA PROJECCIÓ INTERNACIONAL DE LA TEVA EMPRESA!

Descomptes especials i exclusius per a empreses sòcies de PIMEC amb més de 25 agents, aerolínies, cadenes hoteleres, companyies de lloguer de cotxes i transport marítim.

PIMEC, que compta en aquest projecte amb el suport de Viajes Andrómeda, agència de referència en viatges corporatius, posa al teu abast el servei PIMEC Travel, que t’ofereix descomptes des del 3 fins al 40% per facilitar la projecció internacional de la teva empresa, i per tal que també en puguis gaudir a nivell personal. Per fer-ho, disposa de més de 90 experts consultors de viatges i amb la col·laboració de les marques més destacades en l’àmbit dels desplaçaments aeris, terrestres i marítims, i els serveis d’allotjament.

Si ja fa temps que acompanyem i assessorem les pimes catalanes a nivell internacional, en qualsevol de les fases d’internacionalització –preparació, expansió o consolidació– en els teus reptes legals, financers i tecnològics, ara, amb PIMEC Travel també podem fer-ho a nivell logístic.

Aprofita aquest servei per ampliar el teu àmbit d’influència cap a mercats propers i cercar oportunitats a mercats emergents o en desenvolupament, com a element de competitivitat, creixement econòmic i com a formació, gràcies al contacte continuat amb realitats diferents de la nostra. Bon viatge! Per a més detall i per conèixer els descomptes específics de cada companyia, posa’t en contacte amb nosaltres.

Per emplenar la sol·licitud, entra aqui.